Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih

 
Blagovne znamke » Alux » Svetlobni trakovi » Sestava elementov » Nastavni venci svetlobnih trakov Alux

Sestava elementov

Bauhaus Zagreb 2

Svetlobni trakovi Alux so večji svetlobniki, s katerimi enostavno dosežemo intenzivno naravno osvetlitev v objektih z velikimi enotnimi prostori. Svetlobni trakovi so linijski svetlobni elementi sestavljeni v poljubnih dolžinah. Lahko jih vgradimo na vsako strešno konstrukcijo. Nudijo posebej intenzivno osvetlitev v galerijah, ateljejih, delavnicah, skladiščih ter industrijskih, javnih in trgovskih objektih.


Nastavni venci svetlobnih trakov Alux

Dimenzije nastavnih vencev

  • standardne mere odprtin so prilagojene dimenzijam standardnih svetlobnih trakov
  • višina standardnih nastavnih vencev je 15, 30 ali 50 cm
  • po naročilu je možna tudi izdelava vencev nestandardnih višin in dimenzij

Standardne dimenzije so razvidne iz tabele standardnih dimenzij akrilnih svetlobnih trakov.

Vrste nastavnih vencev

Poliestrski

Izdelani so iz poliestra, ojačenega s steklenimi vlakni. Za toplotno izolacijo služi poliuretanska trda pena, ki je vstavljena med dva poliestrska sloja. Notranja stran venca je bela in gladka. Sestavni del venca je prirobnica, na katero je svetlobnik pritrjen na streho.

Kovinski

Bistvena prednost kovinskih nastavnih vencev je, da se le-ti lahko brez dodatnih stroškov za izdelavo kalupov izdelajo v kateri koli dimenziji ter se tako prilagodijo kateri koli gradbeni odprtini.

Leseni

  • naravni estetski izgled, ki da poseben poudarek ali skladnost vašemu objektu, je osnovna kakovost lesenih vencev za trakove in je tudi ena od posebnosti na tržišču
  • možna izbira vrste lesa
  • leseni nastavni venci so impregnirani s posebnimi premazi za zaščito pred zunanjimi vplivi
  • vzdrževanje kot pri vseh lesenih površinah

Za vse vrste proizvodov nudimo tudi storitev strokovne in profesionalne vgradnje v objekt z našimi izkušenimi strokovnjaki.

  • strokovna montaža svetlobnikov na pripravljeno konstrukcijo
  • svetovanje in podpora ob načrtovanju
  • možnost prevzema celotnega projekta

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih