Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih

 
Partnerji

Partnerji


Raziskave in razvoj

Razmere na trgu nas spodbujajo k iskanju novih pristopov za razvoj tehnologije. V ospredje postavljamo vrednote, kot so dobri odnosi in komunikacija med zaposlenimi. Verjamemo, da nas bo to, ob izdelkih vrhunske kakovosti, postavilo pred konkurenco.

Naš razvojni oddelek aktivno sodeluje z domačimi in tujimi partnerji:

partnerji 01
partnerji 02
partnerji 03

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru pri usposabljanju mladega raziskovalca

Univerza v Novi Gorici pri podiplomskem študiju

Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani pri študijah gorljivosti akrilnega stekla

partnerji 05
partnerji 06
partnerji 07

Fakulteta za strojništvo v Ljubljani

Inštitut Nanotesla pri razvoju trdih premazov in nano negorljivih materialih

Razvojni oddelki drugih podjetij, kot npr. Belinka, Chemcolor, Helios, Kemijski inštitut, Kolpa, Lotrič d.o.o., Merck, Mitol, Zavod za gradbeništvo…

Kot soustanovitelji Centra odličnosti PoliMaT smo okrepili tudi sodelovanje znotraj centra. Sodelovanje s centri znanja razvijamo tudi skozi druge oblike sodelovanja, kot so sponzoriranje aktivnosti študentov, omogočanje obiskov in ogledov proizvodnje.


Dobavitelji

Poslovno okolje se neprestano in hitro spreminja. Prav zato so nenehne izboljšave na področju kakovosti in procesov, dvig produktivnosti in učinkovito obvladovanje stroškov pomembna zagotovila za obstoj, dolgoročno rast in razvoj podjetja v vse bolj konkurenčnem, globalnem okolju.

Nabava je poslovna funkcija, ki ima pomembno vlogo pri zagotavljanju konkurenčnosti in ustvarjanju dodane vrednosti. Ključnega pomena pri tem sta ustrezna kakovost nakupnih dobrin ter stroškovna učinkovitost nabavnega procesa, ki sta v veliki meri odvisni od pravilne izbire in presoje dobaviteljev. Z našimi dobavitelji gradimo sodelovalne odnose na dolgi rok, po načelu vzajemnega spoštovanja, pri čemer sledimo koristim vseh sodelujočih strani v verigi vrednosti. To je hkrati pogoj za čvrste, zanesljive in stabilne dobave ter osnova za vzpostavljanje partnerskih povezav z dobavitelji.

Postanite del Akripolove zgodbe s tem, da postanete naš cenjeni poslovni partner. Dober, kvaliteten in zanesljiv dobavitelj nam predstavlja investicijo za prihodnost. Zaupamo vašim idejam, predlogom in proizvodom. Vabljeni ste, da stopite v kontakt z nami in nam vašo predstavitev pošljete na e-naslov info@akripol.si.


Postanite naš partner

Postanite del Akripolove zgodbe s tem, da postanete naš cenjeni poslovni partner.

V kolikor imate kakršenkoli poslovni predlog za sodelovanje oziroma premišljujete o partnerstvu z nami, ste vabljeni da nam pišete. V Akripolu smo odprti in bomo veseli novih priložnosti za povečanje uspešnosti našega podjetja. Vabljeni ste, da stopite v kontakt z nami in nam vaše sporočilo pošljete na e-naslov info@akripol.si.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih