Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih

 
Zakaj izbrati Akripol?

Zakaj izbrati Akripol?


zakaj2

Podpora pri razvoju

Raziskujemo in razvijamo ustvarjalnost ter inovativnost. V Akripolu spodbujamo nove ideje in zamisli, hkrati pa sestavljamo sistem za razvoj inovativnosti. Odlikujejo nas skupinski duh, zaupanje in sodelovanje vseh zaposlenih, ki so inovativni in razvijajo ta potencial.

Prijavljena imamo dva slovenska patenta Samočistilni premaz in Trdi premaz ter dva evropska patenta, in sicer Reciklirana lita akrilna plošča z granitnim izgledom ter Akrilno steklo z nanopolnilom. Prijavili smo pet inovacij.

zakaj3

Svetovanje in storitve

Vsak uspešni projekt potrebuje dobro pripravo in načrtovanje aktivnosti. Lastni razvoj tehnoloških rešitev v sodelovanju z domačimi razvojnimi podjetji zagotavlja zanesljivo rešitev pred naročilom in pri izdelavi želenega proizvoda. Našim kupcem zagotavljamo stalno kakovost izdelkov in zanesljivost dobav. Ponujamo svetovanje od samega začetka pa vse do sestave končnega proizvoda. Svojim kupcem se prilagajamo, saj izdelujemo proizvode tudi po meri naročnika. Vedno smo usmerjeni v razvoj svojih proizvodov in tehnoloških rešitev. Smo strokovnjaki na področju odločanja in svetovanja pri uporabi pravilne in zanesljive tehnične rešitve.

zakaj4

Do končne rešitve

Naša visoko specializirana partnerska podjetja poskrbijo za hitro opravljeno in kakovostno montažo Akripolovih proizvodov. Pri nas sta kakovost in zadovoljni kupec na prvem mestu, zato v podjetju organiziramo nenehno izobraževanje naših partnerskih strokovnjakov za montažo naših proizvodov. Na ta način zagotavljamo kvalitetno izvajanje montaž, kot tudi servisiranje v garancijskem in obdobju izven garancije.

zakaj5

Proizvodnja

Vse višje zahteve kupcev dandanes narekujejo visoko raven kakovosti proizvodov. Stalno vlaganje v sodobno tehnologijo prispeva k višji dodani vrednosti naših proizvodov in zagotavlja konkurenčno prednost. Skrbimo za višjo dodano vrednost novih izdelkov in visoko energetsko ter ekološko učinkovitost tehnologije. Stalno vlaganje v tehnologijo poveča produktivnost na zaposlenega, programski razvoj in humanizacijo dela.

V proizvodnji so nameščeni sodobni stroji in oprema, ki omogočajo doseganje najvišjih kakovostnih standardov. Vedno se poskušamo približati idealnim rešitvam t.i. vitki proizvodnji, ki zagotavlja kratke pretočne čase in veliko fleksibilnost podjetja.

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejmem piškotke
Več o piškotkih